Beza Minyak Herba Asma Mujarab Original Dan TiruanBERHATI-HATI DENGAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB TIRUAN. 


 Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara seperti Singapore, Brunei, Thailand, Indonesia, Myanmar, Bangladesh dan India. 

Maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Dan mereka juga cuba membuat R&D research and development daripada Kilang.

Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.

Oleh kerana ramai yang sudah tertipu kerana tidak berkesan seperti yang dahulu. Jadi berikut adalah cara untuk mengenalpasti antara produk asli dan tiruan.

 TIRUAN PERINGKAT (1) PERTAMA
Setelah menerima ramai kecaman daripada pengguna, Mereka menukar kembali “SEAL” merah kepada “SEAL” hijau seperti yang original.

TIRUAN PERINGKAT (2) KEDUAMINYAK HERBA ASMA MUJARAB YANG ASLI ADALAH SEPERTI GAMBAR HOLOGRAM  DI BAWAH. 


 

Pada peringkat awal, 20 ribu hologram berjaya ditampal di botol Minyak Herba Asma Mujarab yang original dari PAK CIK ini. Dan telah habis dipasarkan dalam masa dua minggu sebelum hari raya Aidilfitri yang lalu.

Tapi anda masih perlu berhati-hati, kerana tidak mutashil mereka yang tidak bertanggungjawab ini akan membuat hologram seakan-akan sama seperti ini juga. Dari peringkat ke peringkat mereka cuba meniru Produk Minyak Herba Asma Mujarab.

Mereka akan menggunakan ayat yang sama ketika membuat promosi, Produk mereka lebih baik dari yang asli, juga telah di R&D, GMP, dan KKM. Sedangkan sehingga sekarang mereka masih tidak mampu membuktikan produk tiruan mereka mempunyai R&D, GMP, dan KKM. Melainkan hanya dengan mempamerkan lesen Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. yang baru sebulan dua mereka daftarkan.

JANGAN MUDAH TERTIPU ! Minyak Herba Asma Mujarab ini tidak pernah diproses melalui Kilang bertaraf GMP. Kerana ramuan rahsianya adalah warisan turun temurun daripada seorang Pak Cik tua di sebuah kampung.

Ia diproses secara “HOME MADE” sejak 40 tahun yang lalu. Minyak Herba Asma Mujarab ini didaftarkan di bawah syarikat Enterprise (SSM) yang sudah lima tahun beroprasi di online dan offline.

Pihak Minyak Herba Asma Mujarab Original ini tidak pernah sama sekali di daftar di bawah syarikat Minyak Herba Asma Mujarab SDN. BHD. CARA UNTUK PASTIKAN YANG ASLI Setelah 20k Minyak Herba Asma Mujarab berjaya dipasarkan bersama hologram dalam masa dua minggu.

Alhamdulillah! Kami telah tempah lagi 100k Hologram yang berkualiti tinggi beserta QR Code untuk menambahbaik dan memudahkan para pelanggan mengenalpasti antara produk Asli dan Palsu.

HOLOGRAM, QR CODE & NOMBOR SIRI AKAN DILEKATKAN DI BELAKANG BOTOL. 


Lihat contoh gambar di bawah.

Anda boleh Scan QR Code ini dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website kami. 

Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli. 

Untuk mendapatkan kepastian boleh hubungi AMSHAR 0148477513 

JADI, BELI DENGAN YAKIN DI SINI KERANA KAMI MERUPAKAN PENGEDAR ASAL DARI PAK CIK INI. 


 Harga sebotol RM39 sebotol. Hanya tambah RM6 untuk penghantaran semenanjung dan rm10 Sabah Sarawak. beli 3 keatas free postage. 

RINGKASAN


Jika ada yang mendakwa Minyak Herba Asma Mujarab ini di bawah keluaran syarikat SDN. BHD. 

Maka ianya adalah produk tiruan & bukan dari ramuan rahsia tradisional Pakcik! Gunakan tanpa was-was , kandungan bahan-bahan yang halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat usia. Setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri. 

-Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda mendapat produk yang tidak asli.

Hendaknya seorang muslim menjadikan kejujuran sebagai sifat yang melekat pada dirinya, zahir dan batin. Di antara kejujuran yang seharusnya dimiliki seorang muslim adalah kejujuran dalam perniagaan, dengan tidak menipu atau pun melakukan pemalsuan dalam kondisi apa jua sekalipun. Kejujuran adalah penyempurna iman dan pelengkap keislaman seseorang

. قال تعالى: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ 

Allah berfirman (yang artinya), ‘Wahai orang-orang yang beriman, bertakwalah kalian kepada Allah dan hendaknya kalian bersama orang-orang yang jujur.’ (Q.s. At-Taubah:119)


Share this article :
Share on FB Tweet Share on G+

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

KLIK UNTUK ORDER

LIKE FACEBOOK KAMI

Back to top