Beza Minyak Herba Asma Tulin berhologram, VS Minyak versi Tiruan atau Versi RNDSurat peguam telah dikeluarkan untuk memberi arahan kepada syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn. Bhd. supaya menarik balik Sticker atau label minyak asma mujarab yang seakan akan sama dengan produk minyak herba asma asal atau original . Untuk pengetahuan anda Minyak herba asma berlogo seperti di atas adalah versi minyak asma RND dan bukan keluaran kami. Minyak asal kami berhologram dan mujarab. Untuk memudahkan anda mengenalpasti minyak asma original serta tuli berbanding tiruan boleh layari page berikut:- beza minyak asma original dan tiruan

Sekiranya stokis atau agen atau sesiapa sahaja yang masih menggunakan label atau Sticker minyak asma  seperti yang di sebutkan di atas untuk tujuan pengiklanan atau jualan. Anda juga berkemungkinan terlibat dalam pendakwaan atas kesalahan hak cipta terpelihara di mahkamah nanti.

Belilah minyak asma yang original dan tulin. Pastikan berhologram.. Wassap 0148477513 untuk dapatkan Minyak herba Asma tulin dan original dari pendgedar yang sah.
Share this article :
Share on FB Tweet Share on G+

Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment

KLIK UNTUK ORDER

LIKE FACEBOOK KAMI

Back to top